GÜREŞÇİLERİMİZ ANTALYA’DAN 2 GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNDÜ (06-09-2021)

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü pehlivanları, bu yıl 669’uncusu düzenlenen Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinden 2 gümüş madalya ile döndü.

KENTİMİZİ VE TEKİRDAĞ’I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

669. Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri Caner Arslan ve Ömer Koçer, kazandıkları gümüş madalyalarla kentimizin gurur kaynağı oldular. Minik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Ömer Koçer ile 2. Teşvik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Caner Arslan kategorilerinde 2’nci olarak kürsüye çıktılar. Kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcularımız, Çerkezköy’e iki adet gümüş madalya ile döndüler.

SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ömer Koçer ve Caner Arslan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Güreş Antrenörümüz Fatih Dağdelen ile Kulüp Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da spora ve sporcuya elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.