GÜNAYLAR VE AKMAN SOKAKLARDA BETON KALDIRIM YAPIMI TAMAMLANDI (09-01-2018)

Belediyemiz tarafından kentimizin dört bir yanında gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son Fevzipaşa Mahallesi Günaylar Sokak ve Akman Sokak’ta beton kaldırım yapım çalışmaları tamamlandı.

2 SOKAK’TA 400 METREKARE BETON KALDIRIM YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirdiği beton yol ve kaldırım yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fevzipaşa Mahallemize bağlı Günaylar Sokak ve Akman Sokak’ta toplam 400 metrekare beton kaldırım yapıldı. Kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında beton kaldırım ve beton yol yapım-onarım çalışmaları aralıksız devam edecek.