GÖÇÜN GETİRDİKLERİ ANLATILDI (06-12-2018)

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Göçün Getirdikleri’ konulu seminerler bugün Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi’nde gerçekleştirildi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Göçün Getirdikleri’ konulu seminere konuşmacı olarak katılan Çerkezköy Kent Konseyi Bireysel ve Toplumsal Farkındalık Çalışma Grubu Başkanı ve Yaşam Koçu Ayla Uçkun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahalle Evi’nde açılan meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlere ‘Göçün Getirdikleri’ hakkında bilgiler vererek, kursiyerlerin sorularını cevapladı.