GMKP MAHALLEMİZDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (13-10-2021)

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde sıcak asfalt çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarımızda kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde toplam 18 cadde ve sokakta bulan 26 bin 944 metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplandığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde, daha sonra beton kaldırım yapım çalışmalarına başladı” dedi.

Beton kaldırım yapım çalışmaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yaklaşık 2 bin metrekare kaldırım yapılacağını sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “Kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yol ve kaldırım yapım – onarım çalışmalarını sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.