ESNAF ODASI YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A NEZAKET ZİYARETİ (09-03-2018)

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yeni yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Belediye Başkanımız Vahap Akay, geçtiğimiz günler gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Ali Bozdağ ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Şubat ayında Oda’nın 23’üncü Olağan Genel Kurulu’nu yaptığını kaydeden Ali Bozdağ, yeni yönetimini Belediye Başkanımız Vahap Akay’a tanıttı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkanımız Akay ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.