EMNİYET MÜDÜRÜ KURTOĞLU’NDAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET (09-04-2018)

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yılı nedeni ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve beraberindeki Emniyet personeli Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederek, 10 Nisan Salı günü yapılacak olan Polis Haftası etkinliklerine davet ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümünü kutladığını belirterek, “Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Polis Teşkilatımızın 173. Yıldönümünü kutluyorum. Bu kutsal görevi yaparken şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve emekli olan büyüklerimize de esenlikler diliyorum” dedi.