DOÇ. DR. UZUN’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A NEZAKET ZİYARETİ (26-06-2019)

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, Belediye Başkanımız Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun ve Çerkezköy Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Halil Korhan’ı makamında ağırladı. Doç. Dr. Erdinç Uzun, kentimizde eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun ve Çerkezköy Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Halil Korhan’a çalışmalarında başarılar diledi.