DİYABET BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ (14-11-2017)

14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Özel Optimed Hastanesi’nin katkıları ile düzenlenen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda Özel Optimed Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Recep Çalışkan, Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İsa Kaman ve Dahiliye Uzmanı Dr. Ömer yapıcı tarafından diyabet ile ilgili çeşitli bilgiler verilirken; toplantı sonunda katılımcıların soruları da uzmanlar tarafından cevaplandırıldı.

Her hakkı saklıdır 2016