DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR (20-03-2020)

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı Çerkezköy Belediyesi’nin kent genelinde başlattığı dezenfekte çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Kent genelindeki ana cadde ve sokakları periyodik olarak dezenfekte eden Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizdeki cadde ve sokakları, park ve yeşil alanları ile Kızılpınar Kocameşe Piknik ve Mesire Alanını, Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nı, Kızılay Çerkezköy Şubesi’ni, 1911 Çerkezköyspor Tesislerini, Fatih Mahallesi PTT Şubesini dezenfekte etti.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydederek, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı önlem ve uyarıları dikkate almalarını istediler.