DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI KARARLILIKLA SÜRÜYOR (22-03-2020)

Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı kent genelinde başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları kararlılıkla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimiz genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ana cadde ve sokakları periyodik olarak dezenfekte eden ekiplerimiz, bugün de Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklar ile park ve yeşil alanları dezenfekte etti.

CADDELER YIKANIYOR

Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı yapılan çalışmalar kapsamında Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bir yandan cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yaparken; bir yandan da kentimiz genelinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

VATANDAŞLARIMIZ KİŞİSEL HİJYENLERİNE DİKKAT ETMELİ

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek; vatandaşlarımızı da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.

BAKANLIKTAN UYARI

Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı da Corona Virüs’e karşı olarak mangal ve piknikleri ikinci bir duyuruya kadar yasakladı. Bakanlık bahçe, park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapılmayacağını duyurdu.