DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (23-03-2020)

Yeni Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı Belediyemiz tarafından kent genelinde başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları kararlılıkla sürüyor.

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimiz genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ana cadde ve sokakları periyodik olarak dezenfekte eden ekiplerimiz, bugün de Veliköy Mahallemizdeki cadde ve sokaklar ile Çerkezköy Belediyesi Veliköy Rehabilitasyon Alanı Hafriyat Toprağı Kabul Sahası, Çerkezköy Gençlik Merkezi ve çevresinde dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

Corona Virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında ayrıca sağlık personelimiz tarafından, Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’na gelen vatandaşlarımızın ateşleri ölçülüyor.

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek; vatandaşlarımızı da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.