DENGELİ BESLENME KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI (06-03-2018)

Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi iş birliği ile Bağlık Mahalle Evimizde kadınlara yönelik düzenlenen ‘Dengeli Beslenme’ konulu bilgilendirme toplantısı büyük ilgi gördü.

Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden kadınlara yönelik Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi’nin işbirliği ile “Dengeli Beslenme” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Sinem Kaya, Bağlık Mahalle Evi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında katılımcılara “Dengeli Beslenme, Diyabet ve Obezite” konularında bilgiler verdi.

Dengeli Beslenme toplantısına katılanlar arasında Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ümit Zengin, Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş da yer aldı.

Toplantı sonunda Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Sinem Kaya’ya çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Diyabet ve Obezite çağımızın en büyük sağlık sorunlarındandır. Tüm vatandaşlarımızın bu konularda bilinçlendirilmesi gerekiyor” dedi ve sağlıklı bir yaşam için herkesin yediklerine içtiklerine dikkat etmesi gerektiğini kaydetti.