COVİD-19 ÖNLEMLERİMİZ DEVAM EDİYOR (25-03-2020)

Corona Virüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı sıkı tedbirleri devam ettiren Çerkezköy Belediyesi dezenfekte ve virüsün yayılmasını önleme çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri yıkanıp, dezenfekte edilirken, kent genelindeki eski ve kırık çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor. Ayrıca kent genelindeki çöp konteynerleri ilaçlanıp, yıkanarak dezenfekte edilip, daha hijyenik bir hale getiriliyor.

ECZANELER VE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Ana cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında periyodik olarak ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ekipleri ile birlikte kentimiz genelinde bulunan eczaneleri ilaçlayıp, dezenfekte ederken, toplu ulaşım araçlarının da ilaçlama ve dezenfekte işlemleri yapılmaya devam etti.

DEZENFEKTAN DAĞITIMI SÜRÜYOR

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından kent genelindeki el dezenfektanı ve bilgilendirici broşür dağıtımı da devam ediyor. Vatandaşlarımızın evlerine bırakılan el dezenfektanı ve bilgilendirici broşürler ile halkımızı Corona Virüsü’ne karşı bilgilendiren ve alabilecekleri önlemleri anlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımıza ‘EVDE KALIN’ çağrısı da yapıyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydederek, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almalarını istedi.