‘ÇOCUK GÖZÜYLE 2020’ KONULU RESİM YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU (01-01-2021)

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 123 çocuğumuzun katıldığı ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

İlköğretim Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına başvuruların 25 Aralık Cuma günü sona erdiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, yarışmamızda dereceye giren çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim edileceğini belirtti.

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılan çocukların serbest resim alanında kuru boya, sulu boya, yağlı boya ve pastel boya kullanarak yaptıkları 35 cm X 50 cm ebatlarındaki resimlerini Belediyemizin http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi  adresi üzerinden yükleyerek yarışmamıza katıldıklarını kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Konusunda uzman jüri üyeleri tarafından tüm resimler değerlendirildi. Kategorilerinde dereceye giren yarışmacılarımız belirlendi” dedi.

TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Resim yarışmamızda kategorilerinde 1. olan resimlerin sahiplerine Tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti hediye edeceğiz. Bu vesile ile Belediyemiz Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılan tüm çocuklarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyor, dereceye girenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.