ÇERKEZKÖY’DE TUZLU YEMEK ADLI OYUN SAHNELENECEK (07-01-2019)

Tülay Can’ın yazdığı ve yönettiği, tiyatro oyunda Tülay Can, Mehtap Orun, Ömid Darvishi, İlhan Soner Şalap, Demet Ersoy, İsmail Kızıleşik ve Günel Allahverdiyeva gibi isimlerin rol alacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, tek perdelik tiyatro oyununda günümüzün en önemli sorunlarından olan kadına karşı şiddete vurgu yapıldığını söyledi.

ÇARŞAMBA SAAT 20.00’DA BAŞLAYACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında 9 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da ücretsiz olarak düzenlenecek olan tiyatro oyununa tüm tiyatro severleri davet eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Tuzlu Yemek adlı tiyatro oyununa tüm sanatseverleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.