ÇERKEZKÖY’DE RAMAZAN MAHALLE İFTARLARIMIZ İLE BİR BAŞKA GÜZEL (16-05-2018)

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarımız bu yıl da devam ediyor. ‘Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor’ sloganı ile düzenleyeceğimiz mahalle iftarlarımızın bu yıl ilki 20 Mayıs Pazar günü Fatih Mahallesi’nde kurulacak

Fatih Mahallemizde bulunan Adliye arkasındaki otoparkta düzenlenecek olan iftar soframızda Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek ve onların Ramazan coşkusunu paylaşacak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Mahalle iftarlarımıza bu yıl Fatih Mahallesi ile başlıyoruz. 20 Mayıs Pazar günü Çerkezköy Adliye Sarayı’nın arkasında kurulacak olan iftar soframıza tüm Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

İKİNCİ İFTAR 21 MAYIS’TA İSTASYON MAHALLEMİZDE

Fatih Mahallesi’nin ardından 21 Mayıs Pazartesi günü İstasyon Mahallesi sakinleri ile İstasyon Camii bahçesi ve etrafından buluşacaklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Mahalle iftarlarımız 21 Mayıs Pazartesi günü İstasyon Mahallemiz ile devam edecek. İstasyon Mahallemizdeki iftar programımız İstasyon Camii bahçesi ve etrafında olacak” açıklamasında bulundu.

İFTAR SOFRALARIMIZ HANGİ MAHALLEDE, NEREDE KURULACAK?

Mahalle iftarlarımızın 22 Mayıs Salı günü Veliköy Mahallemizde Belediye Düğün Salonu çevresinde kurulacak iftar sofrası ile devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “23 Mayıs Çarşamba günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Bahçeli Camii önüne kurulacak olan iftar soframızda, 24 Mayıs Perşembe günü Pazar esnafımızla Pazar Yeri’nde, 25 Mayıs Cuma günü engelli vatandaşlarımızla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bahçesinde, 26 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallemizde oturan hemşerilerimiz ile Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 27 Mayıs Pazar günü de Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız” dedi.

Bağlık Mahallesi’nde iftar soframızın 29 Mayıs Salı günü kurulacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bağlık  Mahallemizdeki mahalle iftarımız Bağlık Muhtarlığı etrafında kurulacak. Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 30 Mayıs Çarşamba günü Kızılpınar Mahallemizde Kızılpınarlı hemşerilerimiz ile bir araya gelerek, iftarlarımızı açacağız. Kızılpınar Mahallemizdeki iftar sofralarımız Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu ve Pazar yerinde kurulacak. Gazi Osman Paşa Mahalle iftarımız 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta kurulacak. Atatürk Caddemizde kurulacak olan iftar soframız ile tamamlanacak. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacak” dedi.

BİNLERCE VATANDAŞIMIZ İLE İFTAR AÇMAYI HEDEFLİYORUZ

Belediye Başkanımız Vahap Akay açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz.