ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI (10-05-2020)

Çerkezköy Belediyesi, Anneler Günü'nde kentimizde ikamet eden şehit annelerini ve eşlerini unutmadı.

Kentimizde ikamet eden şehit annelerini ve eşlerini evlerinde ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın gönderdiği hediye ile maske, kolonya ve el dezenfektanından oluşan paketi takdim ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerine ziyarette bulunan Çerkezköy Belediyesi ekipleri, kentimizde ikamet eden 12 şehit annesi ve eşinin Anneler Gününü verdiği hediyeler ile kutladı.

Şehit annelerine ve eşlerine Belediye Başkanımızın gönderdiği hediyeleri takdim eden Belediyemiz ekipleri, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın sizlere sevgilerini ve selamlarını getirdik. Kendisi Anneler Gününüzü en içten duygularla kutluyor. Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sizlerin yanında olduğunu belirterek, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelebilmeyi temenni ediyor” ifadelerini kullandı.