ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MASA TENİSİ TAKIMI TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU (09-07-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye Masa Tenisi 3. Lig’e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.’si olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımını tebrik etti.

TÜRKİYE 2.’Sİ OLDULAR

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımının 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki antrenmanını ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımının 20-22 Haziran tarihleri arasında Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Masa Tenisi 3. Lig’e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.’si olduğunu belirten antrenör İbrahim Sevinç, “Turnuvaya 30 erkek 14 bayan takım katıldı. Sporcularımız büyük bir başarı göstererek güçlü rakiplerini geride bırakıp Türkiye 2.’si oldular. Böylece Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı tarihinde ilk defa 3. Lig’e yükseldi” dedi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLARINA GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı antrenörü İbrahim Sevinç ve sporcularını tebrik eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımız çok büyük bir başarıya imza attılar ve Türkiye 2.’si olarak tüm Çerkezköy’e büyük bir gurur yaşattılar. Kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı. Başkanımız Akay, ziyaret sırasında masa tenisi de oynadığı sporculara eğitim ve spor hayatlarında başarılar diledi.