ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İLE TÜM YEREL-SEN ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI (18-11-2019)

Tüm Yerel-Sen Merkez Yürütme Kurullu Üyesi Hukuk ve TİS Sekreteri Çetin Saygı, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil ve yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Memur ve Sözleşmeli Personel Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanımız Vahap Akay, imzalanan yeni Toplu İş Sözleşmesi’nin Çerkezköy Belediyesi bünyesinde çalışan tüm memur ve sözleşmeli personeller için hayırlı olmasını temenni etti.