CANIM KARDEŞİM BENİM 3 ÇERKEZKÖY’E GELİYOR (19-11-2021)

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat aktiviteleri çerçevesinde ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosu 21 Kasım Pazar günü Çerkezköylü çocuklar ile buluşuyor.

21 Kasım Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seansta sahnelenecek olan ‘Canım Kardeşim Benim 3’ isimli müzikli çocuk tiyatrosuna tüm çocuklarımızı davet eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk ara tatili 22 Kasım Pazartesi günü sona eriyor. Tatilden önce çocuklarımızı müzikli çocuk tiyatrosu ile buluşturmak istedik. Bu çerçevede 21 Kasım Pazar günü ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimize getiriyoruz. Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da sahnelenecek olan ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikal çocuk tiyatrosunu izlemeye tüm yavrularımızı davet ediyorum” dedi.

HES KODU SORGULAMASI YAPILACAK

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu müzikli çocuk tiyatrosunu izlemek isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. Pandemi tedbirleri kapsamında izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek.