BİREYSEL VE TOPLUMSAL FARKINDALIK ANLATILDI (04-12-2018)

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bireysel ve Toplumsal Farkındalık’ konulu seminere konuşmacı olarak katılan Yaşam Koçu Ayla Uçkun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Belediyesi Mahalle Evlerinde açılan meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlere bireysel ve toplumsal farkındalık hakkında bilgiler verdi.

PERŞEMBE GÜNÜ VELİKÖY’DE VERİLECEK

Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi ile Bağlık Mahalle ve Taziye Evi’nde Yaşam Koçu Ayla Uçkun tarafından verilen ‘Bireysel ve Toplumsal Farkındalık’ konulu seminer Perşembe günü Veliköy Mahalle Evi’nde de verilecek.