BAŞKANIMIZ AKAY’DAN KOÇAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ (04-12-2018)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda 5’inci kez başkanlığa seçilen Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Murat Koçak ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube yönetimi tarafından karşılanan Başkanımız Vahap Akay, Koçak ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Başkanımız Vahap Akay ziyaret sonunda Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.