BAŞKANIMIZ AKAY TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI (27-11-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yünsa Yünlü San. Tic. ve A.Ş. tarafından düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” programına katıldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yünsa Yünlü San. Tic. ve A.Ş. tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Haftası dolayısıyla düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” programına Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Yünsa İnsan Kaynakları iş Ortağı Aylin Keskin Güven, Operasyon Direktörü Engin Sarıbüyük, Sistem ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Didem Yıldızhan, İç Denetim Lideri Fatih Koç ile yaklaşık 150 fabrika çalışanı katıldı.

“Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” programına konuşmacı olarak katılan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, ülkemizdeki kadın erkek eşitsizliklerinin nedenleri ve kadının günlük yaşamda karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, bireylerin cinsiyet eşitliği kapsamında nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konularında bilgilendirmede bulundu.