BAŞKANIMIZ AKAY MİLLİ SPORCUMUZ CAFER GÖK’E BAŞARILAR DİLEDİ (09-07-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, kentimizi Tayland’da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olan Milli sporcumuz Cafer Gök’e başarılar diledi.

TÜRKİYE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

19 – 29 Temmuz tarihlerinde Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muay Thai İFMA Dünya Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Milli sporcu Cafer Gök, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 2017 yılında Avrupa Muay Thai Şampiyonu olan Cafer Gök, “Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda 54 kiloda mücadele edeceğim. Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıp, ülkeme şampiyonlukla dönmek istiyorum” dedi.

Dünya Şampiyonası’nın ardından Belarus’ta düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacağını sözlerine ekleyen Cafer Gök, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür etti.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Milli sporcumuz Cafer Gök’e başarılar diliyorum. Sporcumuzun kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.