BAŞKANIMIZ AKAY, MERHUM ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ RAHMETLE ANDI (04-04-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, vefatının 22’nci yıldönümünde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’i rahmetle andı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’i, adının yaşatıldığı parkta bulunan anıta çiçek bırakarak rahmetle andı. Alparslan Türkeş’in adının Çerkezköy’de, Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen meclis toplantısında alınan kararla Fatih Mahallesi Baki Sokak’ta bulunan parka verilerek yaşatıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 22’nci yıldönümünde rahmetle anıyorum” dedi.