BAŞKANIMIZ AKAY KIZILPINAR’DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ (09-11-2017)

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin Kızılpınar Mahallemizde birlikte sürdürdüğü yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, mahalle sakinleri ve esnaf ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

HACI YAKUP CADDESİ DE BETONLANDI

Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından yapılan yağmursuyu ve kolektör hattı çalışmalarında sona gelindi. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz de yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce beton yol ve kaldırım yapımı tamamlanan İstiklal Caddesi asfalt ile kaplandı. Yine altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hürriyet Caddesi’nde ise beton yol çalışması gerçekleştirildi. Hacı Yakup Caddesi’nde de kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı” dedi.

ALTYAPISI TAMAMLANAN SOKAKLARI ASFALTLAYACAĞIZ

Kızılpınar’ın ana caddelerinde altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda ise Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Gümüş’ün de yer aldığı incelemeler sırasında Başkanımız Vahap Akay, esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Her hakkı saklıdır 2016