BAŞKANIMIZ AKAY, ESNAFI CORONA TEDBİRLERİ KONUSUNDA UYARDI (23-03-2020)

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü’ne (Covid-19) karşı alınan Tekirdağ Valiliği, Çerkezköy Kaymakamlığı, Umumi Hıfzıssıhha Komisyon Kararları kapsamında denetimlerini sürdürüyor.

Yeni Corona Virüs (Covid-19) ile mücadele için Umumi Hıfzıssıhha kararları kapsamında alınan tedbirlere karşı kapatılması gereken iş yerleri ile tedbir kararlarına aykırı davranan esnafa uyarılarda bulunuldu. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen denetimlere katılan Belediye Başkanımız Vahap Akay, esnafımızdan müşteri ile aralarındaki mesafeyi korumalarını, hijyen kurallarına uymalarını ve personelin maske ile eldiven kullanımına özen göstermelerini istedi.