BAŞKANIMIZ AKAY, ECEVİT’İ ANITI BAŞINDA ANDI (05-11-2019)

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanlarından Bülent Ecevit’i, vefatının 13’üncü yıldönümünde adının yaşatıldığı parktaki anıta çiçek bırakarak andı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi Kulalar Sokak’ta yapılan parkta Türk siyasetinin Karaoğlan’ı Bülent Ecevit’in adının yaşatıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bülent Ecevit her zaman özlemle anılacak dürüst bir lider ve çok büyük bir devlet adamıydı. Türkiye’nin her alanda iyi yerlere gelmesi için onurlu bir şekilde ülkesine hizmet etti. Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.