BAŞKAN AKAY MAHALLE MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ (12-03-2018)

Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Mahalle Muhtarları Toplantısında muhtarlarımız ile bir araya geldi.

BAŞKAN AKAY ‘MUHTARLARIMIZ FİKİRLERİ İLE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR’

Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay; 10 mahalle muhtarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve basın mensuplarının katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi. Düzenli olarak her ay gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, muhtarlarımızın vatandaş ve Belediye arasında bir köprü vazifesi gördüğünü, hem fikirleri hem de önerileri ile yapılacak olan hizmetlerde büyük katkılarının olduğunu belirtti. Ayrıca 18-24 Mart Yaşlılar Haftası öncesi de toplanarak mahalle muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay daha sonra basın mensubu görevlilerinin sorularını yanıtladı.