BAHÇELİ CAMİİ’NDE SECCADE DAĞITIMI YAPILDI (20-11-2020)

Pandemi ve artan Korona Virüs vaka sayıları nedeni ile hastalığın bulaşma riskini azaltmak için Çerkezköy Belediyesi tarafından bugün Cuma Namazı öncesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Camii’nde vatandaşlarımıza 100 adet seccade dağıtımı yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Bahçeli Camii’ne Cuma Namazını eda etmek için gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından seccade dağıtımı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram tarafından dağıtılan seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

100 ADET SECCADE DAĞITILDI

Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Ayrıca namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün de Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Bahçeli Camiimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 100 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz” dedi.

ÖNLEMLERE TİTİZLİKLE UYALIM

Pandemi ile mücadelenin devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram da vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları ile alınan önlemlere titizlikle uymalarını istedi.