BAĞLIK MAHALLEMİZE YENİ BİR PARK DAHA YAPILIYOR (03-08-2017)

Kentimizin dört bir yanındaki yeşil alanları parkları revize edip, modernleştirerek ve yenilerini yaparak halkımızın kullanımına kazandırmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Bağlık Mahallemizde Huzur Sokak üzerinde yeni bir park alanı oluşturmak için çalışmalara başlandı

8 BİN 528 METREKARELİK YEŞİL ALANDA ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallemizde Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda yeni bir park yeri yapımı için çalışmalara başlandı. Toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Parkımızda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları yapılacak” dedi.

KASIM AYINA KADAR TAMAMLANACAK

Yeni park alanı içinde mini basketbol ve mini futbol sahalarının da oluşturulacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Parkımızda fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar bulunacak. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından parkımız, Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” dedi. Yeni park yeri yapım çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Her hakkı saklıdır 2016