AŞIK VEYSEL SOKAK’TA 3 BİN METREKARE BETON YOL YAPILDI (11-10-2017)

Belediyemiz tarafından kentimizin dört bir yanında sürdürülen beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aşık Veysel Sokak’ta 3 bin metrekarelik beton yol yapımı tamamlandı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, kentimizin muhtelif noktalarında beton yol ve beton kaldırım yapım-onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ekiplerimiz çalışmalar kapsamında Bağlık Mahallemize bağlı Aşık Veysel Sokak’ta 3 bin metrekarelik beton yol yapımını tamamladı. Beton yol ve beton kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında gerçekleştirilemeye devam edecek.

Her hakkı saklıdır 2016