ALAGEYİK VE OTOBAN SOKAKLARDA 2 BİN 100 METREKARE BETON YOL YAPILDI (12-10-2017)

Belediyemiz tarafından kentimizin dört bir yanında sürdürülen beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Alageyik Sokak’ta bin 100, Otoban Sokak’ta da bin metrekare beton yol yapımı tamamlandı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, kentimizin muhtelif noktalarında beton yol ve beton kaldırım yapım-onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ekiplerimiz çalışmalar kapsamında Bağlık Mahallemize bağlı Alageyik Sokak’ta bin 100 metrekarelik beton yol yapımını tamamladı. Ekiplerimiz daha sonra Otoban Sokak’ta da bin metrekarelik beton yol yaptı. Beton yol ve beton kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında gerçekleştirilemeye devam edecek.

Her hakkı saklıdır 2016