AKAY’DAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI’NA ZİYARET (11-06-2019)

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, şoför esnafının talep ve şikayetlerini dinledi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanımız Vahap Akay, şoför esnafının geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını kutlayarak, “Buraya sizlerin sorunlarını, istek ve taleplerinizi dinlemeye geldik” dedi.

AKAY’DAN DESTEK İSTEDİLER

Ziyaret için Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kentimiz genelinde ulaşım ile ilgili yaşadıkları aksaklıkları dile getirerek, bunların çözümünde Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın kendilerine yardımcı olmasını istediler.

SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Üyelerinin dile getirdiği talepleri not eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Öncelikle nazik ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum. Dile getirdiğiniz sorunlarınızı not aldık. Sorunlarınızın, istek ve taleplerinizin takipçisi olacağım. Çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) gerekli girişimleri yapacağım” dedi.