AKAN SOKAK’TA KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR (14-01-2021)

Belediyemiz tarafından kentimiz genelinde gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım – onarım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak’ta toplam bin 100 metrekare baskı beton kaldırım yapımına başlandı.

BİN 100 METREKARE BASKI BETON KALDIRIM YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım Onarım Müdürlüğü ekipleri, kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirdiği beton yol ve kaldırım yapım – onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak’ta toplam bin 100 metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Kaldırım yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Akan Sokak’ta yol genişletme ve düzenleme çalışmaları kapsamında ekiplerimiz istinat duvarı yapımı ve sıcak asfalt yol yapımını tamamladı. Baskı Beton Kaldırım yapımı devam ediyor. Kaldırım yapımının tamamlanmasının ardından aydınlatma çalışmaları gerçekleştirilecek” dedi.