9 SOKAKTA TOPLAM 16 BİN METREKARE SOĞUK ASFALT YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR (15-10-2020)

Cumhuriyet Mahallemizde soğuk asfalt yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “9 sokağımızda toplam 16 bin metrekarelik yolu soğuk asfalt ile kaplıyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden soğuk asfalt yol yapım çalışmalarını inceledi.

9 SOKAK SOĞUK ASFALT İLE KAPLANDI

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki soğuk asfalt yapım çalışmalarının Ümit Sokak’tan başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar Ümit Sokak’tan başladı. Soğuk asfalt yapım çalışmalarımız sırasıyla Anayurt, İpekçi, Aktepe, Çambel, Çağlayan, Miraç, Dağdelen ve Sekin Sokaklarda devam etti. Çalışmaların yarın tamamlanması hedefleniyor” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi’nde 9 sokakta gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında toplam 16 bin metrekarelik yolun soğuk asfalt ile kaplandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek” ifadelerini kullandı.