15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK (11-07-2017)

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de anma programı düzenlendi.

İstasyon Mahallemizde bulunan Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na İlçe Kaymakamımız A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilerimiz, şehit ailelerimiz, muhtarlarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’nda, daha sonra Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı tarafından dualar edildi. Duaların yapılmasının ardından tüm katılımcılar Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlerimizin kabirleri başında dualar edilmesinin ardından Çerkezköy Şehitliği’ndeki anma programı sona erdi. Daha sonra ise Merkez Osmanlı Camii’nde şehitlerimiz için mevlit okutuldu. İlçe Kaymakamımız A. Selami Abban, Osmanlı Camii'ndeki mevlit programının ardından Belediye Başkanımız Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Her hakkı saklıdır 2016