10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK (11-01-2018)

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Belediye Başkanımız Vahap Akay kentimizde ve bölgemizde yayın yapan yazılı ve görsel medya mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tüm içtenliği ile kutladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, gazetecilerin çok zor şartlarda çalıştıklarını ve okuyucusuna haber ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha rahat, özgür ortamlarda çalışır ve haberlerinizi okuyucularınız ile buluşturursunuz” dedi.

ÇERKEZKÖY ŞANSLI

Bölgemizde yayın yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarının sorumluluk bilinci ile samimi bir anlayışla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy’ün bu noktada şanslı olduğunu ifade etti.

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan basın mensuplarına şahsı ve Çerkezköy Belediyesi adına teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “2018’de iyi günlerde, güzel haberlerde buluşmayı ümit ediyorum. 2018 yılı bizim için önemli yatırımlarımızın tamamlandığı, sonuçlandığı yıl olacak” dedi.

2018 yılının ikinci yarısında düğün dernek heyecanının da başlayacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, siyasetçinin düğününün, derneğinin seçimler olduğunu belirterek, 2019 Yerel Seçimleri atmosferine de 2018 yılının ikinci yarısında girilmiş olacağını ifade etti.